El CN Terrassa cau en el debut europeu

El conjunt de Dídac Cobacho es va veure superat per tres gols de diferència davant del conjunt amfitrió, el Manna hongarès, en el duel inaugural d’aquesta primera ronda

L’eficàcia ofensiva dels hongaresos ha resultat definitiva per a la sort del duel inaugural d’aquesta Euro Cup. Un BVSC Manna que s’ha mostrat superior s’ha imposat amb claredat al CN Terrassa, que ha tancat la primera jornada sense poder sumar cap punt. Aquest cap de setmana buscaran els de Dídac Cobacho una classificació per a la segona fase que se’ls ha posat francament complicada després de caure aquest divendres contra el rival teòricament més feble. Aquest dissabte al vespre s’enfrontaran a l’intractable Pro Recco italià i diumenge al vigent subcampió de l’Euro Cup, el Primorje croat.

El partit s’ha trencat en el tercer període. Fins llavors, el CN Terrassa ha jugat de tu a tu contra els hongaresos. Akos Konarik ha inaugurat el marcador quan s’havien jugat només 21 segons. Balint Ekler ha fet el segon gol dels hongaresos al minut 3. Els egarencs han reaccionat mitjançant el seu capità Ricard Alarcón i Ignasi Bargalló, que han empatat a dos. L’estira-i-arronsa ha seguit fins al 3 a 4 amb el qual s’ha tancat el primer parcial.

Igualtat

Al segon quart, un parcial de 2 a 3 ha eixamplat l’avantatge. Els amfitrions s’han enfilat fins al 4 a 7 i Oriol Rodríguez ha establert a tres minuts pel descans un 5 a 7 que deixava encara obertes les opcions.

Al tercer acte, però, els hongaresos han imposat la seva superioritat atacant i han trencat definitivament el partit gràcies a un parcial de 4 a 6. Els egarencs han entrat en els vuit minuts definitius perdent per 9 gols a 13.

La possibilitat de remuntada ha esdevingut ja impossible quan el Manna s’ha col·locat amb cinc gols d’avantatge (10-15) a més de cinc minuts pel final. Als minuts de les escombraries, el CN Terrassa ha signat un parcial de 3 a 1 que ha resultat clarament insuficient.

La classificació es complica

Després de la derrota encaixada en el matx inaugural davant dels amfitrions, les opcions del Club Natació Terrassa de classificar-se per a la segona ronda de l’Euro Cup de waterpolo han disminuït de manera sensible. Només els dos primers classificats d’aquest grup “H” que se celebra fins diumenge a la capital hongaresa es classificaran per a la següent ronda de la competició. Als de Dídac Cobacho els queden encara dos partits per disputar, a priori contra els equips més potents del grup. Aquest dissabte a les 20 hores es veuran les cares amb el gran favorit, el Pro Recco italià. Diumenge a les 10 hores, el CN Terrassa tancarà la seva participació a Budapest jugant amb el Primorje croat, vigent subcampió de la competició.