Esports

Ramon Sala visita l’Egara amb el Polo

L’entrenador terrassenc disputarà el seu primer partit contra el seu exequip, mentre que el CD Terrassa rebrà al Tenis i l’Atlètic jugarà al Josep Marquès davant del Jolaseta

Ramon Sala, dirigint un partit de l'Egara. Aquest dissabte torna a casa / LLUÍS CLOTET

El duel que obrirà aquest dissabte la tercera jornada de la lliga de Divisió d’Honor masculina a les 13 hores al Pla del Bon Aire serà el Club Egara-RC Polo. A banda que s’enfronten dos dels principals aspirants al títol, serà un duel molt especial per a l’entrenador del conjunt barceloní, un Ramon Sala que després de desenvolupar tota la seva trajectòria com a tècnic al Club Egara, s’enfrontarà per primera vegada als seus exjugadors. I ho farà a la que va ser casa seva durant tants i tants anys.

Més enllà de sentiments personals, el Club Egara afronta el partit amb moltes més urgències que el seu rival. El conjunt actualment dirigit per Andrew Wilson no ha guanyat cap dels dos partits de lliga i ocupa la vuitena posició amb només 1 punt, ja a tres de distància de les posicions de “final-four”, que són ara per a Júnior, Atlètic, Polo i CD Terrassa.

Després d’empatar a casa amb el Barça i perdre al camp del Tenis, els del Pla del Bon Aire necessiten amb urgència que arribi la seva primera victòria a la lliga. El Polo que entrena Ramon Sala no els ho posarà precisament senzill. Els barcelonins han sumat tots els punts possibles en aquests dos partits, en els quals ha jugat sempre de local, contra el Taburiente i el Club de Campo a l’Eduardo Dualde. Enguany, al conjunt barceloní hi juguen només dos jugadors terrassencs, Xavi Lleonart i Arnau de Bruijn. Enguany, Marc Recasens juga al Rotterdam neerlandès, mentre que Vicenç Ruiz ha decidit penjar l’stick.

CD Terrassa-Tenis

Diumenge a les 11 hores, el CD Terrassa afronta un partit molt complicat a les Pedritxes contra el Tenis de Santander, un equip que en la primera jornada va perdre per la mínima al camp de l’Atlètic i en la segona va guanyar al Club Egara. Els de Jordi Fitó intentaran sumar els tres punts i mantenir-se invictes, signant així un dels millors inicis de temporada. Joan Bultà segueix lesionat i no podrà jugar contra els càntabres.

L’Atlètic no hauria de tenir problemes per desfer-se diumenge a les 12 del Jolaseta al Josep Marqués. Els de Roger Pallarols tenen sis punts i els bascos encara no han puntuat. Jordi Bonastre, amb problemes musculars, serà baixa.

Pel que fa a la lliga de Divisió d’Honor femenina, els tres conjunts terrassencs juguen aquest dissabte. El Pla del Bon Aire acollirà a les 11 hores el derbi entre el Club Egara i l’Atlètic. Es tracta del segon derbi que disputa l’equip femení de l’Egara en tres jornades. Tant Joan Vidal com Jordi Carrera preveuen un partit molt equilibrat. Ambdós equips tenen quatre punts i encara no han perdut.

Per la seva banda, el CD Terrassa jugarà avui a les 14.30 (hora catalana) a Las Palmas contra un Taburiente que acumula només un empat en aquesta lliga.

To Top