Esports

A fer bons a casa els dos darrers empats

L’equip de Cristian García rebrà diumenge a les 12 hores el filial de l’Europa

El San Cristóbal buscarà la seva primera victòria a casa / MARC ELVIRA - CP SAN CRISTÓBAL

El San Cristóbal s’enfronta diumenge a les 12 hores al municipal de Ca n’Anglada al filial de l’Europa, un equip que va derrotar per 0 a 3 als parroquials en el decurs de la pretemporada. La situació és ben diferent en el partit d’aquesta quarta jornada. Els parroquials han encadenat dos empats consecutius, a casa contra el Peralada i al camp de l’Atlètic Lleida, i necessiten sumar una victòria que els col·loqui en les posicions privilegiades de la classificació.

Alberto Padilla es perdrà el matx per un petit trencament als isquiotibials de la cama esquerra.

El San Cristóbal és setè amb 5 punts. És l’equip del grup que menys gols ha marcat (un), però també qui menys n’ha encaixat (zero). Al revés que els parroquials, els barcelonins han guanyat un sol partit i n’han perdut dos. Es van estrenar caient a casa per 1 a 3 contra el Prat, es van imposar a la segona jornada al camp de la FE Grama i diumenge passat van tornar a perdre a casa, per 0 a 3 contra el Girona “B”.

L’entrenador parroquial, Cristian García, no es refia d’un Europa “B” que “té jugadors molt dinàmics, joves i perillosos”. I demana que els seus futbolistes facin bons els dos empats guanyant diumenge a Ca n’Anglada.

To Top