Terrassa

Nova convocatòria de beques de recerca per a estudiants

S’ha obert la convocatòria de les beques de recerca per a estudiants del Campus Terrassa, que tenen com a objectiu premiar l’excel·lència

L’Ajuntament de Terrassa ha obert la convocatòria de les beques de recerca per a estudiants del Campus Terrassa, uns ajuts que tenen com a principal objectiu premiar l’excel·lència i la participació de l’alumnat en el món de la recerca, la transferència del coneixement i els nous formats que es treballen al campus.

El regidor d’universitats, Pep Forn, explica que “hem introduït alguns canvis amb la voluntat d’estendre aquests ajuts a la totalitat d’escoles del campus de la ciutat i d’ampliar les categories incloent no només els treballs dels grups de recerca, sinó també aquells projectes vinculats a la transferència de coneixement o als nous formats com l’audiovisual”.

Enguany s’ha reduït el nombre de beques per tal que aquestes estiguin millor dotades per a cadascu dels projectes seleccionats. La quantitat destinada per a aquesta convocatòria és de 19.000 euros, repartits en tres categories, i s’entregaran un total de cinc beques. S’atorgaran dues beques a l’excel·lència a la categoria de Doctorat per un import de 5.000 euros cadascuna i dues en la categoria de Treball de Fi de Grau que comptaran amb un import de 4.000 euros cadascuna. També s’entregarà una beca a l’excel·lència en la categoria de Màster per un import de 1.000
euros.

La valoració final del treball resultarà de la suma de la puntuació obtinguda de cada membre del tribunal i s’atorguen als projectes que hagin obtingut més punts en tots els criteris, tenint en compte que el mínim de puntuació serà de 100 punts. Els treballs amb una puntuació inferior no optaran a beca.

Es prioritzaran les sol·licituds de beques presentades per primera vegada i a la convocatòria es poden presentar treballs de recerca desenvolupats per alumnat, investigadores i investigadors en el si de departaments o grups de recerca que desenvolupin la seva activitat en els àmbits de la ciència, la tecnologia, la salut, els mitjans audiovisuals o l’humanisme social, així com d’altres disciplines del Campus Terrassa. El termini de presentació de la proposta de treballs de recerca finalitzarà el proper 14 d’octubre.

Nova convocatòria de beques de recerca per a estudiants
To Top