Esports

Un remodelat Terrassa FC s’estrena a la lliga de futbol sala

El porter Paco Arjona torna a jugar després de 12 anys sense fer-ho

Plantilla del Terrassa FC per a aquesta temporada

Per segona temporada consecutiva, l’equip de futbol sala del Terrassa FC jugarà a la Tercera Divisió, la quarta categoria del futbol sala espanyol. L’equip té nou entrenador. Es tracta de Nando Sáez, que arriba procedent del Parets. Els terrassistes s’estrenaran avui a les 17.45 hores contra l’SD Espanyol de Barcelona al pavelló annex de Can Jofresa, que serà la seva pista durant aquesta temporada.

La plantilla del Terrassa FC s’ha remodelat de forma notable. Amb relació a la temporada passada, han estat baixa Pol, Salva, Aarón, Tofi, Ibo, Toni i Cintu. Es mantenen els següents cinc jugadors: Diego Blanco, Borrego, Iker, Serrano i Ferreiro.

Les set noves incorporacions són el porter Paco Arjona, Camacho, Nasri, Markinho, Paste, el sudcoreà Kim i Collado, que ha arribat procedent del filial.

Després de 12 anys sense jugar, Arjona, que és també l’entrenador del filial, ha estat l’escollit per defensar la porteria del Terrassa FC aquesta temporada.

Els quinze rivals del Terrassa en aquest grup primer de la Tercera Divisió són els següents: SD Espanyol, Olímpic la Floresta, La Unión, Frederic Mistral, FS Rubí, Sant Joan de Vilassar, Montsant, Montornès, Sant Quirze del Vallès, Castellar, Ciutat de Mataró, Girona Futsal, Prosperitat, Arenys de Munt i Inter Esportiu Malgrat.

Només el campió de lliga pujarà a la Segona Divisió “B”. Els quatre últims baixaran a Primera Catalana. Enguany, l’objectiu del Terrassa FC és assolir la permanència en la categoria tan aviat com sigui possible.

To Top