Esports

El CN Terrassa ha nomenat la junta gestora

La integren els senadors de l’entitat Lluís Meya, Lluís Fiol i Genís Rico

Amb data de dijous 26 de setembre, el president en funcions del CN Terrassa, Joan Herrera, ha nomenat la comissió gestora que s’encarregarà del dia a dia del club fins que es convoquin les eleccions a la presidència. Està formada per tres senadors del club, Lluís Meya (soci número 17), Lluís Fiol (soci número 48) i Genís Rico (soci número 70).

Aquests tres socis de l’entitat han estat designades a proposta de l’equip de gestió del CN Terrassa seguint criteris d’idoneïtat, experiència i responsabilitat. Hauran de vetllar de manera transitòria pel bon govern i administració de l’entitat fins que es dugui a terme el procés electoral, que està previst que s’iniciï els dies vinents.

S’espera, doncs que, ben aviat, es faci pública la convocatòria d’eleccions generals, així com tota la informació relativa al procés electoral.

Aquesta mesura s’ha pres arran de la dimissió en bloc de la junta directiva per les desavinences entre aquesta i el seu president, Joan Herrera, que va accedir al càrrec l’any 2021. Només es van mantenir en el càrrec el president i el vicepresident esportiu, Albert Puig.

To Top