Matadepera

Nous cursos per a la gent gran

Matadepera organitza la quinzena temporada d’activitats per a la gent gran per al curs 2024-2025

Matadepera organitza la quinzena temporada d’activitats per a la gent gran per al curs 2024-2025. Organitzades per la Regidoria de Gent Gran, estan adreçades a persones més grans de 65 anys empadronades a Matadepera, però estan obertes a qualsevol edat sempre i quan hi hagi places. El programa reuneix més de cinquanta activitats que s’iniciaran el proper 2 d’octubre, i estaran dirigides per persones voluntàries del poble.

Les activitats centrades en els idiomes tenen una gran importància en el programa. Classes d’italià, francès, anglès i català per aquells que vulguin aprendre, i per qui tingui ganes de practicar, pot assistir a les converses en anglès, alemany i català. La Regidoria volia apostar pel coneixement de la tecnologia entre els més grans, i s’ofereixen des de classes d’informàtica bàsica i tallers de fotografia.

El programa vol fomentar els jocs i esports, i s’han inclòs en el programa sessions de petanca, escacs, bridge i canasta, entre d’altres. En aquest sentit, les activitats de cos i ment també són una part important: meditació i reflexió, camps de consciència, psicomotricitat vivencial, aromateràpia, entre d’altres ofertes d’activitats.

La música, les manualitats, els tallers de cuina i les excursions també formen part del curs 2024-2025 de les activitats dirigides a la gent gran de Matadepera.

Nous cursos per a la gent gran
To Top