Comarca

El parc de l’Ermita de Castellbisbal, un espai per aprendre

La Jugatecambiental ha estrenat nova temporada d’activitats

La Jugatecambiental ja ha començat. El parc de l’Ermita ha estrenat una nova temporada d’activitats d’aquest projecte que té com a objectiu que a través del joc, els parcs siguin espais d’aprenentatge i experimentació de la sostenibilitat ambiental. Està impulsat l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) coordinat amb l’Ajuntament.

Cada diumenge, fins a l’1 de desembre, el parc de l’Ermita comptarà amb un espai de joc d’11.30 a 13.30 hores i amb una activitat, de 12 a 13 hores, adreçada al públic familiar. Totes les propostes són gratuïtes i no requereixen d’inscripció prèvia per participar-hi.

La primera activitat de la programació de tardor de la Jugatecambiental del parc de l’Ermita ha estat un taller pensat per descobrir la vespa asiàtica i aprendre a construir trampes per ajudar a controlar la seva població.

Èxit a la primavera

La Jugatecambiental també compta amb una programació durant la primavera, que s’estrena a principis de març. Enguany un total de 355 persones han participat en les activitats que s’han organitzat al parc de l’Ermita entre el 3 de març i el 2 de juny.

Les jornades amb més assistència van ser el taller per conèixer els amfibis i els rèptils que viuen a l’entorn de les ciutats que es va fer el 5 de maig, l’itinerari guiat pel parc de l’Ermita del 17 de març i l’activitat per conèixer com es mesura la contaminació acústica del passat 14 d’abril.

To Top