Terrassa

El PP demana l’Ajuntament que es personi en els casos de multireincidència

Marta Giménez, portaveu municipal del PP

El grup municipal del Partit Popular portarà divendres al ple el debat de la multireincidència delictiva. La formació demana al govern que es comprometi  a personar-se com acusació en els procediments penals que  investiguin casos contra delinqüents multireincidents que hagin actuat a Terrassa.

“Exigim a l’alcalde Ballart i als seus socis de govern, tant ERC o com Junts – ha dit la portaveu municipal del PP, Marta Giménez-, que un cop aprovada la llei d’Enjuiciamiento Criminal que es comprometi a personar-se com a acusació  particular en tots els delictes  on hi hagi implicats multireincidents per ajudar a posar fi a aquesta xacra”.

La formació popular recorda que el Congrés està debatent la reforma de la Ley d’Enjuiciamiento Criminal i què, un cop aprovada, els ajuntaments podran personar-se com a acusació particular en aquests procediments.  També posa sobre la taula el fet que  el mes de març un acord de junta de portaveus  instava al govern espanyol prendre mesures  en la lluita contra la multireincidència.

To Top