Terrassa

Detenen un home armat amb dos ganivets

Policia-la Rasa-Terrassa

Un policia municipal va desenfundar l’arma reglamentària

Dotació de la Policia Municipal al carrer de la Rasa / ARNAU ALCALÀ

Desenes de persones van ser testimonis aquest dissabte passat d’una intervenció policial plena de tensió a Terrassa. Va passar al Centre, a mitjanit, i la va protagonitzar un individu armat amb dos ganivets. Un agent de la Policia Municipal va haver de desenfundar la seva arma reglamentària, sense arribar a utilitzar-la. El sospitós va ser detingut per un policia que es va abalançar sobre ell.

Segons van explicar uns testimonis al Diari de Terrassa, l’home, d’uns 30 anys, esgrimia dos ganivets de grans dimensions, un en cada mà, amenaçant diverses persones al carrer de la Rasa, zona d’oci nocturn amb una gran concurrència els caps de setmana. Algú va avisar els serveis d’emergències.

Una dotació de la Policia Municipal es va presentar en la zona. El sospitós estava assegut en les escales del Mercat de la Independència, a la cantonada del carrer de la Rasa amb la rambla d’Ègara.

Màxima tensió

Allà es van viure els moments de màxima tensió. L’home continuava brandant les armes blanques, sense fer cas als agents, que li instaven a tirar-les al terra. L’individu es mostrava “molt exaltat”, segons testimonis. La seva actitud de desafiament augmentava.

Els mateixos testimonis asseguren que un policia va desenfundar l’arma reglamentària, sense fer-ne ús, en uns segons de vertigen que van culminar amb l’individu abandonant els ganivets però llançant-se per un dels agents, circumstància que un altre policia va aprofitar per tirar-se a sobre del sospitós, de costat, immobilitzant-lo. L’individu va ser detingut i els ganivets, requisats. La Policia Municipal ha confirmat els fets.

To Top