Daniela Quinzada, campiona del món juvenil

La selecció espanyola es va imposar per 11 gols a 9 a Grècia a la final

La waterpolista terrassenca Daniela Quinzada es va proclamar diumenge campiona del món juvenil de waterpolo. La jugadora del CN Terrassa va ser una de les integrants de la selecció espanyola que es va imposar per 11 gols a 9 a la final d’aquest mundial sub-18 disputat a la ciutat xinesa de Txengdu.

El matx va ser molt equilibrat i no es va decidir fins al tram final. Al primer quart, el resultat va ser d’empat a dos gols. Al segon, les de Marian Díaz es van imposar per 3 a 2. Ja a la represa, les espanyoles van sumar un 4 a 2 que deixava l’electrònic en 9 a 6. Les gregues van retallar distàncies al darrer quart (2-3), però Espanya es va assegurar el triomf.

En semifinals, Quinzada i les seves companyes es van imposar per 10 a 7 a Hongria. En l’altra semifinal, Grècia va derrotar els Estats Units per 13 a 8.

La selecció espanyola va guanyar tots els partits de la competició. A la primera fase ja s’havia imposat a les gregues, per 15 a 14 a la tanda de penals.