Esports

El CN Terrassa s’estrena amb el Júpiter a Primera Catalana

L’objectiu dels de Vicenç Díaz és mantenir la categoria en un grup amb històrics com Martinenc, Igualada o Balaguer

Els jugadors del CN Terrassa, celebrant un dels gols aconseguits la temporada passada / LLUÍS CLOTET

Aquest dissabte a les 19.45 hores, el CN Terrassa s’estrenarà a la lliga de Primera Catalana rebent un històric del futbol català com el Júpiter. No és l’únic equip històric que integra aquest grup segon de la categoria. Els de Vicenç Díaz s’enfrontaran també a Sants, Martinenc, Igualada i Balaguer. Completen el grup Guineueta, Borges Blanques, Singuerlín, Artesa de Segre, Pirinaica, Gimnàstic Manresa, Racing Vallbona, Turó de la Peira, UD Parc i Juneda.

“L’objectiu és assolir la permanència tan aviat com sigui possible”, explica l’entrenador del tercer equip de la ciutat, que mai no havia militat a la Primera Catalana. Serà la tercera temporada al capdavant del primer equip d’un Vicenç Díaz que la temporada passada va estar 19 jornades sense perdre, amb un balanç de 14 victòries i cinc empats. Després de signar una temporada espectacular, l’equip es va proclamar campió de lliga del seu grup de Segona Catalana i va pujar.

Un dels grans èxits de Díaz és que ha estat capaç de mantenir el mateix bloc que va aconseguir l’ascens. No ha marxat cap dels futbolistes importants d’un equip que enguany s’ha reforçat amb cinc fitxatges. Es tracta del lateral dret Marc Sánchez, que ha arribat procedent del juvenil Preferent del Jabac, els centrals Iker López i Arnau Sorribas, ambdós procedents de l’Atlètic Rubí, igual que el migcampista Alejandro de la Rubia i el davanter de l’Olímpic Can Fatjó Àlex Cabello. Procedents del juvenil han arribat el porter Marc Castilla i el migcampista Guillem López.

Els quatre darrers classificats de cadascun dels tres grups de Primera Catalana perdran la categoria i el cinquè per la cua podria veure’s afectat per un descens compensat. El primer pujarà a la Lliga Elit i el segon promocionarà.

To Top