Esports

Joan Herrera acusa Sensi Maillo de dinamitar el club

El president del CN Terrassa vol nomenar la comissió gestora tan aviat com sigui possible

El president del CN Terrassa, Joan Herrera, durant la compareixença de premsa d'aquest divendres / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Després de la dimissió de vuit membres de la junta directiva del CN Terrassa, el president de l’entitat, Joan Herrera, ha comparegut aquest divendres en roda de premsa per oferir la seva versió davant la crisi institucional que pateix l’entitat. Herrera va comunicar el seu descontent davant la decisió presa pels directius dimissionaris i va assenyalar que, tan aviat com sigui possible, nomenarà els tres membres de la junta gestora, que sortiran del Senat del club. Seran els encarregats de convocar les eleccions a la presidència. La seva voluntat és que se celebrin ben aviat, per bé que els estatuts marquen un període màxim de tres mesos. El comptador es posa en marxa quan estigui constituïda la gestora.

Ni Herrera ni el vicepresident Albert Puig han dimitit. Exercirà la presidència en funcions, que té limitat el poder a les directrius que marqui la comissió gestora.

Ha començat Herrera recordant que aquesta era la seva última roda de premsa com a president del club. No ha confirmat que es presenti a les eleccions, per bé que tampoc no ho ha descartat.

Vull demanar disculpes, per la part que em toca, als socis de l’entitat, als esportistes, al Senat i als treballadors, per l’enrenou que ha trastocat aquests darrers mesos el club i l’ha situat en una situació en la qual mai no s’havia trobat”.

“Estem a principi de temporada i s’han fet molts esforços per formar els equips. Hem aconseguit fitxar un nedador del nivell d’Hugo González. No era el moment de fer canvis. Per això vam acordar que jo plegaria a finals de novembre i que Sensi Maillo agafaria la presidència en la següent assemblea ordinària. Però no ho van respectar. No val la pena fer més sang de les desavinences. Ara toca mirar cap al futur”, ha explicat.

Ha afegit: “La incapacitat d’arribar a acords per ambdues parts i l’enrocament de les postures ens ha dut a aquest fatal desenllaç. La imatge del club ha quedat molt deteriorada a molts nivells”. Acords importants de patrocini que estaven molt avançats s’han hagut d’aturar per aquesta situació”. Ha donat també les gràcies als directius que l’han acompanyat durant aquests tres anys i quatre mesos.

Fa un any que es buscava un director general

Joan Herrera ha explicat que la manca de la figura del director general era imprescindible i està aturada. Hi havia quatre aspirants, però la selecció s’ha vist aturada “a causa de l’inici dels desacords”. I va comentar: “Des del febrer de l’any passat, vam acordar en junta directiva que es fitxaria un director general. S’ha anat entrevistant gent, però no ha quallat”.

Sense voler entrar en els motius de les desavinences, sí que va fer referència a la ja exvicepresidenta, Sensi Maillo. “Crec fermament que la Federació Catalana de Natació hauria de prendre part contra la persona que ha liderat aquest moviment en qualitat de vicepresidenta. Ha dinamitat el CN Terrassa, perjudicant-lo i deteriorant la seva imatge. Aquests no són els valors que promociona la Federació”.

Ha transmès, però, un missatge de tranquil·litat a les entitats i a la ciutat. “Ha estat un honor presidir aquest club. Estic segur que la junta directiva que surti del procés electoral farà molt més gran el club que tant estimem”.

“No sé quantes candidatures hi haurà, però penso que n’hi haurà més d’una”, ha assenyalat Herrera aquest divendres. “No tinc decidit si em presentaré. Ara, el que em pertoca és dur aquest vaixell a bon port. Tampoc no ho descarto”.

Pel que fa al llegat del seu mandat, Herrera ha explicat que s’ha dut a terme “un percentatge molt elevat dels projectes amb els quals ens vam presentar”. Ha destacat, en aquest sentit, el pla de modernització i renovació de les instal·lacions que està en marxa, especialment en l’àmbit de l’eficiència energètica.

To Top