Terrassa

L’operació policial a Terrassa acaba amb quatre detinguts

El dispositiu ha comptat amb la presència de la consellera Parlon

L'intendent Marc Caparrós, amb Trapero i la consellera, Núria Parlon / ALBERTO TALLÓN

Un detingut, acusat de tràfic de drogues, i quatre arrestats més en aplicació de la llei d’estrangeria. Aquesta és part del balanç de l’operatiu policial desplegat aquest dijous al vespre al barri de Ca n’Anglada, a Terrassa, i que ha comptat amb la presència de la consellera d’Interior, Núria Parlon, i el director general de Policia, Josep Lluís Trapero.

El dispositiu, que ha durat gairebé dues hores i s’ha localitzat en la part nord del carrer de Sant Cosme i voltants, estava integrat per agents dels Mossos d’Esquadra, la Policia Municipal i el Cuerpo Nacional de Policía. Ha inspeccionat tres bars i ha acabat amb 88 persones identificades.

Sis denúncies als bars

Els Mossos d’Esquadra han detingut un individu com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, de tràfic de drogues. La Policía Nacional s’ha endut a la comissaria tres persones per infraccions de la llei d’estrangeria. La Policia Municipal ha dut a terme la detecció d’irregularitats administratives. L’actuació s’ha saldat amb sis denúncies als responsables del establiments, una de les quals per tolerar el consum de drogues.

L’operatiu s’ha completat amb dues denúncies administratives per tinença d’armes blanques i sis expedients més per possessió de substàncies estupefaents.

To Top