Terrassa

Adrián Sánchez és escollit nou primer secretari del PSC a Terrassa

Alfredo Vega s’acomiada després de set anys al càrrec

Adrián Sánchez és el nou primer secretari del PSC a Terrassa. Agafa el relleu a l’exalcalde Alfredo Vega, que s’ha acomiadat davant de la militància després de set anys al càrrec.

Sánchez ha estat escollit en una assemblea extraordinària que ha servit per renovar l’executiva. Alba Soldevilla passa a ser la vici-primera secretària, mentre que Jordi Rueda n’és el secretari d’organització i Víctor Pérez, adjunt a la secretaria d’organització.

Segons el nou primer secretari dels socialistes a la ciutat, la tasca de la nova executiva serà la de treballar per “proposar a Terrassa un projecte polític integrador i ambiciós, capaç d’aglutinar la majoria social que vol que Terrassa torni a una via de progrés”. El nou primer secretari també ha posat en valor la capacitat del partit de “ser útils als terrassencs i terrassenques. Hem d’aprofitar la presència del PSC a l’Ajuntament i als governs de Catalunya i Espanya per ajudar en tot el que puguem a qui, com nosaltres, comparteixi uns principis i un ideal progressista de justícia i transformació”.

Adrián Sánchez és enginyer aeronàutic, va anar en segona posició a la llista d’Eva Candela a les eleccions municipals del 2023 i actualment és regidor del grup municipal socialista. Alba Soldevilla, farmacèutica de professió, és actualment la diputada terrassenca al Congrés. Per altra banda, Jordi Rueda, tècnic superior de les arts de l’espectacle en l’especialitat de so i estudiant de comunicació, va ser regidor a l’Ajuntament amb el PSC del 2017 al 2019 i ja estava en l’anterior executiva de l’agrupació. Víctor Pérez, cnic superior en Animació Sociocultural i que està finalitzant estudis de Pedagogia, també estava a l’anterior executiva com a secretari d’acció política.

D’aquesta forma els socialistes terrassencs tanquen el procés de renovació dels òrgans directius de l’agrupació amb Adrián Sánchez al capdavant. La resta de l’executiva és: Isabel Zarza com a presidenta; Carlos Lázaro i Rosa Sanz com a caps d’àrea de formació, debat i programes; Pere Almagro i Oriol Rivera com a caps d’àrea de coordinació política institucional; Montserrat Jiménez i Joan Galceran com a caps d’àrea de dinamització i atenció a la militància; Eloi Guerrero i Ramon Bosch com a caps d’àrea de relació amb la ciutat; Àlex Pérez com a secretari de convivència i cohesió social; Eli Herrera com a secretària de moviment veïnal i comercial; Carlos Lázaro com a secretari d’educació i cicles de vida; Txetxu Sanz com a secretari d’agenda urbana; Ricardo Rodríguez com a secretari d’acció territorial; Fran Campos com a secretari d’esports; Nuri Escudé com a secretària de cultura, Mustapha El Kanfoudi com a secretari de ciutadania; Puri Marsa com a secretària de salut; Helena Royes com a secretària de projecció de ciutat; Fernando Guerrero com a secretari de planificació i logística; Jordi Rueda com a secretari de comunicació; Pere Almagro com a secretari d’LGBTI+ i Eloi Guerrero com a secretari de seguretat.

Els fins ara primer secretari Alfredo Vega; el secretari d’Organització, Javier García; i el president, Josep Casajuana, s’han acomiadat emotivament de la militància després de set anys als càrrecs orgànics del partit.

To Top