Matadepera

S’obre el teló de les arts escèniques a Matadepera

Matadepera inicia el 29 de setembre un nou cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música, que s’allargarà fins al proper mes de desembre

Matadepera inicia el 29 de setembre un nou cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música, que s’allargarà fins al proper mes de desembre. Una proposta que compta amb una completa programació que s’inaugurarà amb un concert de memòria de la música tradicional catalana amb “Mnemòsine”. Un espectacle musical que anirà seguit d’altres de diferents estils, com “Bratia”, amb Balkan Pompe. Ja al novembre actuarà la Coral Romput amb Pere Arquillué i Toti Soler, que fusionaran la poesia i la música sobre l’escenari.

A l’octubre hi haurà espai pel circ amb l’espectacle “Fràgil”, de la companyia Maria Andrés, que proposa una barreja del clown clàssic amb nous llenguatges com la poesia.

El teatre també forma part de la programació amb “3,2,1…zero”, un recorregut a través de les diferents fases per les que les dones es troben en situacions de maltractament, una interpretació a càrrec de Laura María González, María Ramírez, Sandra Pujales i Carles Araguz.

En aquest nou cicle d’Arts Escèniques els horaris continuaran unificats a les 19 hores i el preu dels espectacles és de 7 euros, tot i que per la compra d’entrades per a tres espectacles hi ha una invitació per a un quart del mateix cicle.

To Top