Esports

Bronze de Celeste Alfaro i Mireia Hernández al Campionat de Catalunya de marxa aquàtica

Alfaro va ser també tercera en la categoria màster 40 en els 50 metres rem i els 200 metres a mà nua

Les egarenques Celeste Alfaro, a la dreta, i Mireia Hernández, en el decurs de la prova de 800 metres binomi / quim p. casadesús - feec

Les egarenques Celeste Alfaro i Mireia Hernández es van classificar en una meritòria tercera posició en el Campionat de Catalunya de marxa aquàtica, concretament en la prova de 800 metres binomi. La prova es va disputar a la platja de Can Guinovart de la localitat de Roca de Berà. L’esportista del Club Marxa Aquàtica del Baix Gaià Celeste Alfaro va formar parella amb la també egarenca Mireia Hernández, actual subcampiona de Catalunya del quilòmetre vertical, que es va iniciar en la disciplina de la marxa aquàtica.

Van acabar terceres en la classificació absoluta en una prova que era puntuable per a la Copa Catalana de marxa aquàtica. La prova es va disputar malgrat les inclemències meteorològiques. El vent bufava amb força a la platja i el terreny estava remogut a conseqüència del mal estat de la mar, amb temperatures molt baixes. La victòria va ser per a la parella formada per Berta Montaner i Nathalie Bassols.

Alfaro i Hernández van ser cinquenes en la prova de relleus al costat de Toni Torrejón i Javier Vázquez. Alfaro va aconseguir, a més, dos bronzes més en la categoria màster 40 femení, tant en els 50 metres rem com en els 200 metres a mà nua.

To Top