Comarca

Els espais industrials de Castellbisbal són aparadors d’art

Comença el NYS Polígon Arts, amb la participació de 62 artistes

Els espais industrials de Castellbisbal seran els escenaris d’una nova edició del NYS Polígon Arts, el festival que vincula l’espai industrial amb la cultura contemporània. La mostra es farà a partir de dijous i fins al 20 d’octubre i la majoria d’actes són gratuïts.

La iniciativa, inèdita en l’àmbit europeu, compta amb la participació de 18 empreses i 62 artistes, en una programació que s’allargarà 30 dies en diferents espais del municipi. De fet, gran part de les activitats es duran a terme dins les fàbriques i els espais verds dels polígons industrials, dotant aquests no-llocs de significat i convertint les zones industrials de Castellbisbal en aparadors d’art. A més a més, totes les activitats són gratuïtes i per a la majoria no cal inscripció prèvia.

La programació d’enguany compta amb instal·lacions artístiques, mostres de llibres, exposicions, tallers, presentacions de pel·lícules i visionats de curtmetratges, concerts i performances, entre moltes altres propostes. L’obertura i inauguració de l’edició d’enguany del NYS Polígon Arts tindrà lloc aquest dijous a les 19 hores, a la Sala d’Exposicions d’Els Costals, amb l’exposició “El retorn: entre l’esperança i la devastació”, a càrrec de Roman Poliakov.

“Flamenc en vena” que tindrà lloc dissabte 5 d’octubre a l’empresa Fercam, i un espectacle de circ únic i immersiu de Míriam Burriel el 12 d’octubre a l’empresa Manxa Ferros, són altres propostes destacades.

To Top