Comarca

El Mercat Origen Montserrat, a Ullastrell

L’esdeveniment se celebrarà dissabte de 9.45 a 14 hores i es podran tastar productes com vi, cava, oli, horta, pa i pastes, formatge o ratafia

Ullastrell acollirà dissabte vinent, 21 de setembre, la primera edició del Mercat Origen de Montserrat, que organitza el parc rural de Montserrat i l’Ajuntament d’Ullastrell.

La jornada començarà a les 9.45 hores i durarà fins a les 14 hores. Davant de l’Ajuntament es podran trobar productors del parc rural oferint diversos productes com vi, cava, oli, horta, pa i pastes, formatge o ratafia. A més, durant el matí, hi haurà diverses activitats. A les 10 hores s’instal·larà una carpa infantil on es farà el taller continuat “Fes el teu quadre amb fulls de tardor”. També hi haurà un pinta cares, un taller de pintar pedres i un d’espelmes. A més, destaca el joc del tastet de l’oli. Tot acabarà amb un concert de rumba a càrrec del grup Estallido.

18 municipis

Aquesta és una iniciativa provinent del parc rural de Montserrat, associació de 18 municipis dels voltants de la muntanya de Montserrat. L’organisme té per objectiu promoure els productes locals, així com donar suport a l’agricultura i a la pagesia i promocionar turísticament el territori.

Els municipis són de quatre comarques: Bages, Baix Llobregat, Anoia i Vallès Occidental. En formen part poblacions com Ullastrell, Viladecavalls, Vacarisses i Rellinars. El parc rural ha convertit aquest mercat en itinerari i es podrà anar trobant en els diversos municipis que en formen part durant el proper any.

El Mercat Origen Montserrat, a Ullastrell
To Top