Terrassa

Presó provisional per a l’acusat de l’apunyalament mortal a Terrassa

Els fets van passar la matinada de divendres a dissabte a la confluència dels carrers Renaixement i Periodista Grané, al barri d’Ègara

El jutjat d’instrucció 4 de Terrassa va decretar aquest dilluns presó provisional comunicada i sense fiança per a l’home detingut per la mort d’un altre home en una baralla a la via pública el passat cap de setmana a Terrassa. Els fets van passar la matinada de divendres a dissabte a la confluència dels carrers Renaixement i Periodista Grané, al barri d’Ègara, en el marc d’una discussió i una baralla entre els dos homes per un suposat intent de robatori.

El finat hauria intentat robar el mòbil a l’agressor, que es va enfrontar al lladre, va treure un ganivet de grans dimensions i el va apunyalar mortalment. Diverses patrulles de Mossos d’Esquadra i Policia Municipal van detenir ràpidament el presumpte autor de la ganivetada.

A més de la declaració del detingut, el magistrat va practicar tres rodes de reconeixement i va prendre declaració de set testimonis. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha explicat en un comunicat aquest dimarts que la causa està oberta per un delicte d’homicidi.

Presó provisional per a l’acusat de l’apunyalament mortal a Terrassa
To Top