Matadepera

Anna Piñol, nova regidora d’Obres i Serveis a Matadepera

La representant d’ERC agafa el relleu d’Eva Brugal, que va renunciar a la seva acta com a regidora el passat mes de maig

Els canvis en els pactes de govern de l’Ajuntament de Matadepera que van tenir lloc el passat mes de maig, van suposar que quedessin a l’aire dues regidories: la d’Obres i Serveis (que fins llavors havia ostentat Eva Brugal), i la de Captació de Fons i Subvencions (que havia portat Gabriel Pirla).

Per Decret d’Alcaldia datat el passat 5 de setembre la regidora Anna Piñol i Serra és qui assumeix la cartera d’Obres i Serveis. La representant d’ERC Matadepera ja ostenta dues regidories: la de Medi Ambient i Sostenibilitat i la de Salut Pública.

En el mateix Decret s’anuncia la supressió de la regidora de Captació de Fons i Subvencions.

Cas intern de Junts

El passat mes de maig, la militància de Junts per Matadepera va votar en una consulta que la formació abandoni l’executiva local, però els quatre regidors de Junts tenien l’última paraula.

Finalment, dues de les regidores de Junts, Núria García i Dolors Martí, van decidir desvincular-se del partit i continuar al govern com a membres electes no adscrites, mentre que Gabriel Pirla va acatar la decisió i ara forma part de l’oposició. Pel que fa a Eva Brugal, va renunciar a la seva acta com a regidora.

To Top