Esports

Un projecte consolidat que busca l’excel·lència

Després de ser subcampió de lliga, l’Atlètic vol fer un pas endavant amb una plantilla més madura i experimentada

Per primer cop en la seva història, l’Atlètic femení va tenir a tocar el títol de la màxima categoria estatal. Finalment, va quedar subcampió després de caure en la final contra el Polo (2-3). El balanç de la temporada, però, va ser molt positiu. La base i l’estructura de l’equip sembla que es va consolidant i ara és qüestió de donar-li continuïtat al projecte, amb petits retocs que ajudin a competir al màxim en cada jornada per buscar èxits futurs. Amb una plantilla més madura, les jugadores volen fer un pas endavant per ser a la part alta de la classificació setmana rere setmana.

La plantilla no ha necessitat grans canvis aquesta temporada, però cal remarcar la baixa d’una peça fonamental en l’apartat ofensiu. Es tracta de la davantera argentina Antonella Rinaldi, que ha defensat la samarreta de l’Atlètic les darreres tres temporades. També ha estat baixa de l’equip l’atacant nord-americana Margot Lawn, que només ha estat mitja temporada al club, i la migcampista Nina Cortés, que ha decidit fer un pas al costat i baixar al segon equip. D’altra banda, les dues incorporacions són de màxim nivell. Un fitxatge és el de la migcampista argentina Victoria Sauze, que ha disputat els Jocs Olímpics. L’altra incorporació també és argentina. Es tracta de la davantera Sofía Rogoski, que vol demostrar el seu instint golejador i la seva experiència en la lliga espanyola.

En la primera jornada de Divisió d’Honor, l’Atlètic s’enfrontarà a domicili al Taburiente, l’equip que la temporada passada va superar el “play-out” pel descens. El conjunt dirigit per Jordi Carrera ja és a les Canàries per disputar el matx, que té lloc aquest dissabte a les 12.30 hores.

JORDI CARRERA

“L’equip pot créixer encara més”

Com veu les jugadores físicament i mentalment per a l’inici de lliga? Precisament, durant la pretemporada hem treballat molt l’àmbit físic i mental. Penso que això és clau, perquè els petits detalls marquen la diferència i, mentalment, l’equip pot créixer encara més.

Quins aspectes creu que ha de millorar l’equip per ser més competitiu en moments decisius? Tenim un equip madur, amb una base que de mica en mica es va consolidant. Tot i això, crec que hem de minimitzar els errors que cometem, sobretot ara a l’inici de temporada. Hem de fer un pas endavant. Les jugadores han d’estar centrades en tot moment, sent sòlides defensivament i deixant-se portar en l’àmbit ofensiu.

Quins són els objectius per a aquesta temporada? Ara, l’objectiu més important és sumar els tres punts demà. Al llarg de la temporada, busquem una millora contínua que ens permeti acabar entrant a la “final-four”. Pel que fa a la copa, l’objectiu és arribar (mínim) fins a les semifinals.

Quin impacte tindran les noves incorporacions a la plantilla? Són dos superfitxatges. D’una banda, la Victoria ha disputat els Jocs Olímpics amb la seva selecció i ve amb un ritme molt alt. Per altra part, la Sofia és una davantera que coneix bé la lliga i ens aportarà molt ofensivament.

To Top