Esports

Les seleccions ja coneixen els seus rivals per a l’Europeu del 2025 a Mönchengladbach

El torneig es desenvoluparà entre els dies 8 i 17 d’agost al HockeyPark de la ciutat alemanya de Mönchengladbach

La selecció espanyola femenina ja té rivals per a Mönchengladbach / LLUÍS CLOTET

La Federació Europea de Hockey ha donat a conèixer la configuració dels grups del Campionat d’Europa de l’any 2025, que es desenvoluparà entre els dies 8 i 17 d’agost al HockeyPark de la ciutat alemanya de Mönchengladbach.

La selecció espanyola femenina, entrenada per Carlos García Cuenca,  ha quedat enquadrada en el grup “B” juntament amb Bèlgica, Anglaterra i Escòcia. Al grup “A” hi seran Alemanya, els Països Baixos, Irlanda i França.

Pel que fa al combinat masculí, dirigit per Max Caldas, jugarà al grup “A” i tindrà com a rivals els Països Baixos, Bèlgica i Àustria. Al grup “B” hi ha Alemanya, Anglaterra, França i Polònia.

La darrera edició de l’Europeu es va disputar l’any passat també a Mönchengladbach. Els Països Baixos es va imposar tant en la categoria masculina com en la femenina. En l’apartat femení, Bèlgica i Alemanya van completar el podi, mentre que en el masculí, Anglaterra va ser segona i Bèlgica tercera.

El HockeyPark de Mönchengladbach, que va ser també la seu de l’Europeu del 2011, acollirà els 40 partits de les competicions femenina i masculina durant els deu dies de competició.

To Top