Esports

La junta directiva del CN Terrassa anuncia la seva dimissió

El president Joan Herrera manté només el suport del seu vicepresident Albert Puig i està obligat a convocar eleccions

Joan Herrera ha perdut el suport de la seva junta directiva / NEBRIDI ARÓZTEGUI

La crisi institucional que afecta la junta directiva del Club Natació Terrassa està vivint un dels seus darrers capítols. La junta directiva de l’entitat ha anunciat la seva dimissió. Ha comunicat la decisió als treballadors del club i als responsables tècnics de l’entitat.

Només es queden al marge d’aquesta decisió el president Joan Herrera i el seu vicepresident esportiu, l’exnedador Albert Puig. Aquesta pèrdua massiva de suports obliga el màxim responsable del club a convocar eleccions en els tres mesos vinents. Mentrestant, haurà de conformar una junta gestora.

Els directius del CN Terrassa havien perdut la confiança en Herrera des de fa mesos. De fet, van convocar una roda de premsa per explicar el seu posicionament, però uns contactes amb l’Ajuntament els van fer desdir per no deixar el club en una situació de desgovern en un moment en què calia signar importants contractes.

Tot sembla indicar que del bàndol dimissionari en sortirà una candidatura a les eleccions, que podria encapçalar la fins ara vicepresidenta Sensi Maillo.

La resposta de Joan Herrera

El president del CN Terrassa, Joan Herrera, va expressar ahir en declaracions a Diari de Terrassa la seva sorpresa davant d’aquest anunci de dimissió en bloc de la seva junta. “Jo estava disposat a fer un pas al costat. Havíem pactat que dimitiria el dilluns dia 16 i Sensei Maillo assumiria el càrrec. Volia fer-ho de manera tranquil·la i discreta, sense pertorbar la vida social de l’entitat, però s’han avançat, imagino que pels seus interessos personals, sense tenir en compte el mal que poden fer. No tenen cap mena de respecte institucional”.

En aquest sentit, Herrera va afegir que “no està garantit que els treballadors puguin cobrar aquest mes les seves nòmines”.

Herrera, que va accedir a la presidència del club el 21 de maig del 2021, està meditant la conveniència de presentar-se a les properes eleccions. El seu mandat hauria acabat la primavera del 2027.
Herrera va reiterar que ara no pensa dimitir, per bé que estava disposat a fer-ho a finals d’any, “tal com van acordar en la mediació que vam fer amb l’Ajuntament”.

Pel que fa a la possibilitat de concórrer a unes eleccions que es podrien celebrar a finals d’anys, assegura que s’ho està pensant. I afegeix: “M’acusen de prendre decisions de manera personal. És totalment fals. Les actes demostren que totes s’han consensuat en junta directiva”.

To Top