Diners

La terrassenca Finques Esvillar s’integra a Forcadell

La firma barcelonina ha tancat aquesta operació amb l’objectiu d’enfortir-se en el segment d’administració de comunitats de propietaris i reforçar la seva presència al Vallès Occidental

El grup empresarial barceloní expert en gestió immobiliària Forcadell ha adquirit l’agència immobiliària terrassenca Finques Esvillar, ubicada a la ciutat des dels anys 70 i especialitzada en l’administració de comunitats i lloguers. Amb aquesta operació, Forcadell integra l’empresa egarenca al seu grup i incorpora plantilla completa d’Esvillar al seu equip.

La firma barcelonina explica en un comunicat que han tancat aquesta operació amb l’objectiu d’enfortir-se en el segment d’administració de comunitats de propietaris, “on hem augmentat la nostra cartera en més del 30%, assolint les 1.800 comunitats de propietaris administrades, així com a l’àrea de lloguers”.

De la mateixa manera, destaquen que aquesta integració suposa un pas decidit per reforçar la seva presència a l’àrea del Vallès Occidental, on des del 2014 disposen d’una seu situada a Terrassa, que se suma a les altres vuit que tenen a Catalunya i altres localitzacions del territori espanyol, com ara Palma, Madrid i Sevilla.

Ivan Vaqué, CEO de Forcadell, ressalta la importància del talent en aquesta operació. “Incorporar el coneixement i l’experiència de l’equip d’Esvillar, que ha treballat durant més de quatre dècades al Vallès Occidental, ens permetrà oferir un servei encara més complet i personalitzat als nostres clients en una zona clau per a la nostra estratègia empresarial”, diu.

“La integració fluida entre les dues companyies és deguda, en gran part, a la coincidència en valors fonamentals com l’excel·lència en el servei al client i la integritat en les operacions. Ambdues empreses compartim una sòlida trajectòria al sector, cosa que ha facilitat la unió dels equips i enforteix la promesa de Forcadell d’oferir solucions d’alt nivell als nostres clients”, detallen des del grup.

Amb més de 65 anys de trajectòria, Forcadell va tancar el passat exercici amb una facturació propera als 11 milions d’euros, amb un increment del 4% respecte del 2022. Això situa la companyia entre els deu principals actors del sector immobiliari a nivell nacional.

A la xifra de facturació cal sumar-hi altres dades rellevants com les 3.201 entitats d’inversors privats administrades de lloguer i més de 200.000 m² comercialitzats en operacions de compravenda, lloguer i inversió de l’àrea d’Immobiliària d’Empresa.

La terrassenca Finques Esvillar s’integra a Forcadell
To Top