Comarca

Reclamen la millora de l’atenció primària a Viladecavalls

Cent veïns demanen que es cobreixin les baixes dels professionals

La reunió dels veïns al consultori del nucli urbà / ajuntament de Viladecavalls

Moviment veïnal per reclamar una millora de l’atenció primària. Prop d’un centenar de persones es van reunir dilluns passat al nou consultori del nucli urbà de Viladecavalls, convocades a través d’una iniciativa ciutadana.

Entre les principals reclamacions exposades pels veïns participants destaca “la voluntat de disposar, com a mínim, de l’atenció sanitària establerta per als centres sanitaris de Viladecavalls”. I és que aquesta s’ha vist afectada per les baixes i jubilacions que no han estat cobertes des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. En tot cas, aquest moviment veïnal no renuncia a sumar altres millores a un servei que considera, fins i tot quan es disposa de tota la plantilla, insuficient.

A la trobada hi van participar també representants del govern municipal com l’alcaldessa, Cesca Berenguer, que va oferir el suport de l’Ajuntament a aquesta iniciativa. En aquest sentit, va oferir-se com a interlocutora el Departament de Salut de la Generalitat.

Un protocol d’actuació

El consistori s’ha proposat un protocol d’actuació que convida a seguir a totes les persones que vulguin sumar les seves reclamacions per a la millora de l’atenció primària. Es poden registrar les queixes al centre sanitari de referència (al CAP o al consultori) de forma individual.

Aportar còpia de la queixa segellada per correu electrònic.

To Top