Terrassa

Minyons descarrega el 3 de 9 i el 4 de 8 al Born

La colla ha actuat aquest dimecres al Barcelona en el marc de la Diada nacional de Catalunya juntament amb els Capgrossos de Mataró, la Jove de Barcelona i els Moixiganguers d’Igualada

Minyons de Terrassa, durant la seva actuació d’ahir al Born per la Diada / minyons

Després de veure com diumenge passat, la pluja obligava a suspendre la que hauria estat la seva trenta-quatrena actuació a la Festa Major de Sabadell, els Minyons de Terrassa van prendre part ahir a Barcelona a l’actuació de la Diada nacional de Catalunya.

En el marc de les restes arqueològiques del Born, els malva van començar la seva actuació amb un pilar de 4 executat a l’interior d’aquest espectacular espai museístic.

Ja a l’exterior, a la plaça comercial, els Minyons van descarregar el 5 de 8 en primera ronda. En la segona, van descarregar el 3 de 9 amb folre. També van descarregar dos pilars de 4. Els Minyons van acabar la seva actuació d’aquest 11 de setembre a la capital catalana amb el 4 de 8 i el vano de 5.

A l’actuació de la Diada els van acompanyar altres tres colles castelleres. Es tracta dels Capgrossos de Mataró, la Colla Castellera Jove de Barcelona i la colla dels Moixiganguers d’Igualada.
La colla malva té encara tres actuacions previstes abans de tancar el mes de setembre. El dissabte dia 21 actuaran a la Festa Major de Calella. L’endemà seran a la plaça de Sant Jaume per la Mercè. El diumenge 29 actuaran a la Fira de Sant Miquel de Santpedor.

To Top