Esports

Doblet per al Natació al torneig de Sant Pere

L’equip masculí es va imposar en la final per 72 a 63 al Matadepera i el femení va derrotar a la JET per 48 a 38. En la categoria “B” masculina, el Sant Pere va vèncer el CNT 70 a 57

WEl CN Terrassa es va imposar al Matadepera en la final masculina del torneig / LLUÍS CLOTET

La pista del Casal de Sant Pere es va omplir de gom a gom per presenciar la segona edició del Torneig Poble de Sant Pere, l’acte oficiós de presentació dels principals clubs locals de bàsquet. Tant en la categoria masculina com en la femenina es van imposar els equips del CN Terrassa, mentre que en la categoria sènior “B”, la victòria va correspondre als amfitrions del Bàsquet Sant Pere.
Pel que fa a la competició sènior masculina, s’enfrontaven tres equips que es trobaran enguany al grup segon de Primera Catalana, Sant Pere, Matadepera i CN Terrassa, amb l’Sferic, que jugarà aquesta temporada al grup quart de Segona Catalana. Tots ells començaran la lliga el dissabte 21 de setembre.

En semifinals, els amfitrions del Bàsquet Sant Pere es van veure superats pel CB Matadepera, que es va imposar per set punts de diferència (63-70). En l’altre partit de semifinals, el més desequilibrat, el CN Terrassa va guanyar per un contundent marcador de 71 a 39 a l’Sferic. A la gran final de diumenge, el Natació es va proclamar campió en vèncer per nou punts de diferència (72-63) al conjunt matadeperenc.

Una acció de la final femenina, que va enfrontar el CN Terrassa i la JET / LLUÍS CLOTET

Final femenina

Pel que fa a la competició femenina, es van veure les cares el CN Terrassa, l’únic equip terrassenc que jugarà enguany a Copa Catalunya, contra la Joventut Esportiva Terrassa, el Bàsquet Sant Pere i el Matadepera. En la primera semifinal, el CN Terrassa no va trobar cap mena d’oposició en el CB Matadepera, al qual va superar per un contundent marcador de 74 a 27. En l’altra semifinal, la JET es va imposar per 72 a 57 a les amfitriones del Bàsquet Sant Pere. La final va esdevenir un clàssic del bàsquet femení terrassenc. El CN Terrassa va fer valer la seva superior categoria i va derrotar per deu punts de diferència (48-38) el conjunt de la JET.

En la tercera de les categories, la sènior “B”, el Can Parellada es va enfrontar als segons equips de Sant Pere, Natació i Sferic. La primera semifinal va enfrontar el Sant Pere “B” amb l’Sferic “B” i es van imposar els amfitrions per un clar marcador de 86 a 47. També es va registrar una victòria clara en l’altra semifinal, on el CN Terrassa “B” va imposar-se per 90 punts a 38 al CB Can Parellada. A la final, el segon equip del Bàsquet Sant Pere es va adjudicar el torneig en vèncer per 70 a 57 al CN Terrassa “B”.

El pavelló del Casal de Sant Pere va aplegar més de 300 espectadors en el decurs de la jornada final. No es van voler perdre tampoc l’espectacle del bàsquet terrassenc l’alcalde Jordi Ballart i el regidor d’Esports, Alberto Muñoz, així com la també regidora i diputada al Parlament Eva Candela i regidors com Meritxell Lluís, Ona Martínez i Adrián Sánchez.

To Top