Terrassa

Reobertura de la passarel·la de l’estació de les Fonts de Terrassa

Les obres d’adequació han durat tres mesos i han costat 400.000 euros

L'acte ha comptat amb la Colla Gegantera de les Fonts / RAFEL CASANOVA

Des de dilluns ja estava oberta. Avui, però, s’ha fet la reobertura oficial de la passarel·la d’accés a l’estació de les Fonts de Terrassa. Durant tres mesos s’ha dut a terme el projecte d’adequació de l’accessibilitat i la millora d’aquesta infraestructura.

Aquest matí l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat del portaveu del tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat. Xavier Cardona; la regidora d’Obra Pública, Montserrat Alba; la regidora del Districte 7, Rosa Boladeras; altres membres de la Corporació Local; el president de l’associació veïnal de Les Fonts, Francisco Contreras; el president de l’associació de Propietaris i Veïns de les Fonts, Joan Valcàrcel; i altres membres de l’entitat; han visitat la passarel·la d’accés a l’Estació de les Fonts de Terrassa. L’acte també ha comptat amb la presència de la Colla Gegantera de Les Fonts, La Llar de la Gent Gran de Les Fonts, la Unió Esportiva de Les Fonts i l’entitat El Rusc.

Una inversió 400.000 euros finançats amb ajudes dels Next Generation

El projecte, finançat amb les ajudes del fons europeu Next Generation, ha suposat una inversió de gairebé 400 mil euros. Les obres van començar el 3 de juny i s’han efectuat a bon ritme, han durat uns tres mesos. El projecte ha consistit en fer més accessible l’estructura, així, s’han retirat els llistons de fusta vells i s’ha substituït per un paviment millor, antilliscant; a més s’ha netejat i repintat la passarel·la.

Queda obert el pont de l’estació d’FGC de Les Fonts

To Top