Matadepera

La Policia Local de Matadepera ha detingut set persones a l’estiu

Durant els darrers mesos de juliol i agost, s’han dut a terme un total de 440 serveis

La Policia Local de Matadepera ha fet balanç de les actuacions i serveis realitzats els darrers mesos de juliol i agost, que s’han concretat en un total de 440 serveis i 274 trucades.

Pel que fa a les identificacions, 24 han estat de persones i 18 de vehicles. D’entre els individus detinguts o investigats, la majoria han estat per robatori: dos per temptativa de robatori a domicili, un per robatori a la Deixalleria Municipal, dos per robatoris de coure en diferents fanals del municipi i dos per ordres de crida i cerca.

Entre totes les actuacions, s’han efectuat 93 controls de seguretat ciutadana i de trànsit, 72 serveis per sorolls o molèsties ciutadanes i 54 comprovacions d’alarmes activades.

Per altra banda, també s’ha gestionat una temptativa frustrada d’ocupació d’un habitatge, s’han gestionat quatre vehicles i dues motos abandonades; s’ha actuat en una temptativa de robatori d’habitatge i en dos robatoris, així com en dos robatoris a vehicles.

Balanç de la Festa Major

Durant la Festa Major, que es va celebrar la setmana passada, es van realitzar un total de 120 serveis. Aquests serveis també inclouen tres controls als accessos del municipi amb la intervenció dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Terrassa. El balanç són 26 persones identificades i quatre vehicles. D’entre els danys, hi va haver tres ferits lleus que no van requerir assistència, i algun element de mobiliari urbà.

El passat dijous, en una entrevista de Matadepera Ràdio amb Francesc Llobet, primer tinent d’alcalde i regidor de Seguretat i Protecció Civil, i Xavier Val, sergent i cap de la Policia Local en funcions, es va fer també balanç de la Festa Major. Llobet va agrair la feina de la Policia Local, de la Brigada Municipal i del conjunt de treballadors de l’Ajuntament de Matadepera; també la solidaritat i tolerància dels ciutadans afectats pel soroll i algunes molèsties. Així, el primer tinent d’alcalde va valorar positivament la feina “en conjunt, amb la deguda perspectiva, tenint en compte que són dies de festa i celebració, amb centenars de persones, i que la seguretat total no existeix”.

To Top