Terrassa

Els Minyons de Terrassa no descarten la tripleta màgica a Sabadell

L’objectiu de mínims dels malves serà fer el 5 de 8, 3 de 9 amb folre i 4 de 8, però si el darrer assaig i el nombre de camises a plaça són satisfactoris podrien optar pel 4 de 9 amb folre

El 3d9f dels Minyons de Terrassa a Matadepera

Els Minyons de Terrassa podrien intentar la seva tercera tripleta màgica de l’any aquest cap de setmana a la Festa Major de Sabadell. La colla malva actuarà diumenge a les 12 hores amb la colla local, els Castellers de Sabadell, i els Capgrossos de Mataró.

L’objectiu de mínims dels malves per aquesta actuació serà repetir l’actuació del diumenge passat a Matadepera (5 de 8, 3 de 9 amb folre i 4 de 8) sense descartar poder fer un pas endavant si el darrer assaig de divendres i el gruix de camises a plaça són satisfactoris en forma de 4 de 9 amb folre per culminar la tercera tripleta màgica de l’any.

Des del 1988 els Minyons només han faltat a la plaça de Sant Roc de Sabadell en una ocasió de totes les diades que s’han celebrat. Allà hi han descarregat castells com el 2 de 9 amb folre i manilles, el 9 de 8, el 3 de 9 amb folre, el 4 de 9 amb folre o el pilar de 8 amb folre i manilles.

Els Minyons de Terrassa no descarten la tripleta màgica a Sabadell
To Top