L’Egara passa a la final del Campionat de Catalunya masculí

L’altre semifinal entre Júnior i Atlètic es va ajornar pel risc de tempesta i es disputa aquest dijous a Sant Cugat del Vallès

Pere Divorra va ser l'autor del segon gol del conjunt que prepara Andrew Wilson / Lluís Clotet

L’Egara es va classificar per a la final del Campionat de Catalunya masculí després de superar el RC Polo per 1 a 2 en el partit de semifinals celebrat al camp Eduardo Dualde de Barcelona. Els d’Andrew Wilson es van avançar en el minut 3 del primer quart, amb un penal-córner que va concretar Pere Bautista i van obtenir el 0 a 2 en el mateix període, amb un gol de Pere Divorra, en el minut 14.

En els inicis del darrer quart, el conjunt barceloní va reduir diferències amb un gol de l’alemany Benedikt Schwarzhaupt, de penal-córner, però els del Pla del Bon Aire van conservar la seva renda i es van classificar per a la final d’aquest dissabte.

L’altra semifinal, que enfrontava al Júnior i a l’Atlètic a Sant Cugat del Vallès, es va suspendre pel risc de tempesta. Aquesta semifinal es jugarà aquest dijous, a partir de les 20.45 hores, en el mateix escenari. La final es disputarà dissabte, a partir de les 17 hores, a les instal·lacions del Club Egara.