Esports

Espanya-Itàlia, als quarts de final de l’Europeu júnior

El waterpolista del CN Terrassa Albert Sabadell buscarà un lloc a les semifinals de divendres

Marc Rodríguez, waterpolista de la selecció espanyola júnior / EUROPEAN AQUATICS

La selecció espanyola júnior de waterpolo disputarà aquest dijous a les 17.45 hores el seu partit de quarts de final del Campionat d’Europa de la categoria que es disputa a la ciutat búlgara de Burgas. El rival serà la selecció italiana.

El combinat que entrena Chus Martín, que compta amb el waterpolista del CN Terrassa Albert Sabadell entre els convocats, es va imposar per 16 gols a 11 a Hongria en el darrer partit de la fase de grups i va acabar primer del grup “A” gràcies al “goal-average”. Es va produir un empat a sis punts després de les tres primeres jornades entre Espanya, Hongria i Croàcia, mentre que Montenegro va tancar el grup sense puntuar.

L’enfrontament entre espanyols i hongaresos va ser força equilibrat. El primer quart va acabar amb empat a tres gols. Al segon, els de Chus Martín es van imposar per 3 a 2. Es va arribar al descans amb un marcador de 6 a 5 que ho deixava tot obert.

Al tercer període, Espanya va augmentar en un gol la seva renda gràcies a un parcial de 4 a 3. Els hongaresos van intentar remuntar en els vuit darrers minuts, però Espanya va signar un 6 a 3.

To Top