Esports

Segona edició del Torneig Poble de Sant Pere

El jugador del Sant Pere Pau Garrido, defensat pel del Matadepera Marc Tapia en la final de l'any passat

La posada de llarg del bàsquet terrassenc tindrà lloc aquest cap de setmana coincidint amb la celebració de la segona edició del Torneig Poble de Sant Pere. L’esdeveniment reunirà els millors conjunts sèniors de bàsquet de Terrassa. Aquest torneig de pretemporada servirà als clubs per acabar de posar a punt els seus respectius equips de cara a l’inici de les seves respectives lligues. Tots els partits es disputaran al pavelló del Casal de Sant Pere, al carrer Major de Sant Pere.

La gran festa del bàsquet local inclourà enguany tres categories: masculí “A”, masculí “B” i femení. El divendres a les 21 hores es disputarà la primera semifinal femenina, que enfrontarà el CN Terrassa i el CB Matadepera. La segona es jugarà dissabte a les 16 hores i la protagonitzaran el Bàsquet Sant Pere i la JET. La final femenina es jugarà el diumenge a les 20 hores.

Pel que fa a la categoria masculina absoluta, les semifinals es jugaran dissabte a la tarda. A les 17.30 hores, els amfitrions del Bàsquet Sant Pere s’enfrontarà al CB Matadepera. A continuació, a les 19 hores, el CN Terrassa i l’Sferic disputaran la segona semifinal. La gran final es jugarà diumenge a les 18 hores.

Partit de semifinals de la passada edició entre el Sant Pere i l’Sferic

En la categoria masculina “B”, els filials del Sant Pere i de l’Sferic es veuran les cares dissabte a les 10 hores. A les 11.45 s’enfrontaran el filial del CN Terrassa i el CB Can Parellada. Els guanyadors disputaran la final d’aquesta categoria el diumenge a les 16 hores.

Un clàssic recuperat

El torneig del Sant Pere havia esdevingut anys enrere tot un clàssic dins la pretemporada dels conjunts terrassencs. L’any passat es va recuperar gràcies a l’empenta de la nova junta directiva del Bàsquet Sant Pere. Amb una participació més reduïda, els dos equips masculins del Sant Pere es van adjudicar la victòria en les seves respectives categories. Enguany hi haurà, per primera vegada, competició femenina.

Aquesta segona edició del Torneig Poble de Sant Pere es disputa quan falten només dues setmanes per a l’inici de les diferents lligues, el dissabte 21 de setembre. En la categoria masculina, el CN Terrassa, el Sant Pere i el Matadepera es trobaran a Primera Catalana, mentre que l’Sferic jugarà a Segona. En la femenina, el CN Terrassa militarà a Copa Catalunya, la JET a Segona Catalana i el Sant Pere a Territorial.

To Top