Esports

El Terrassa FC es presenta a l’Olímpic derrotant la FE Grama

Un doblet de Sergio Buenacasa dona el triomf als de Chus Carrillo abans de l’estrena contra el filial de l’Elche

Un doblet del davanter terrassista Sergio Buenacasa va donar la victòria per 2 gols a 1 al Terrassa FC en el darrer compromís de la pretemporada, davant la Fundació Esportiva Grama, un rival de Tercera Federació. Va ser el primer duel de la pretemporada del conjunt que prepara Chus Trujillo davant dels seus aficionats. L’equip debutarà a la lliga de Segona Federació aquest diumenge a les 19 hores davant de l’Elche “B”.

Abans del matx, els 22 futbolistes que integren la primera plantilla terrassista van ser presentats damunt la gespa.

El primer gol del Terrassa va arribar al minut 11 quan Buenacasa va rebre una pilota llarga, va entrar dins l’àrea i va batre, després d’un bon dribling, el porter visitant Sergio Fernández. Al 17, Roger García va empatar per als de Santa Coloma de Gramenet després d’una centrada des de l’esquerra que Marcos Pérez va deixar morta a l’àrea petita. En el descompte de la primera meitat, Buenacasa va fer el 2 a 1 definitiu després d’un córner servit per Gil Muntadas.

El futbol del Terrassa va millorar a la represa, per bé que ja no arribarien més gols.

Dissabte, victòria a Tona

En el penúltim compromís de la pretemporada, els de Chus Trujillo es van imposar, també per 1 a 2, al camp d’un altre equip de Tercera Federació, la UE Tona. El neerlandès Van den Keerilk va inaugurar el marcador per als terrassistes després d’una recuperació de Víctor Morales al mig del camp, que va combinar amb Gallastegi, que va fer la centrada de la mort per tal que el neerlandès fes el 0 a 1.

Al minut 27, el mateix Van den Heerik va aprofitar un rebuig afortunat per fer el 0 a 2. Els osonencs van retallar distàncies al minut 84 amb un gol en pròpia porta d’Iglesias.

Chus Trujillo: “Hem ofert la millor imatge de tota la pretemporada”

L’entrenador canari del Terrassa FC, Chus Trujillo, va sortir molt satisfet del matx de diumenge davant la FE Grama. “Hem ofert la millor imatge de tota la pretemporada”, va assenyalar. I va afegir: “Necessitàvem donar aquesta imatge a casa. Crec que s’ha vist un equip, fonamentalment a la segona part, que ha signat un monòleg.

Aquest és l’equip al qual ens hem d’apropar”. El Terrassa FC ha tancat la seva preparació amb un balanç de quatre victòries en els set partits que ha disputat. S’ha imposat a Barbastro, Vilassar, Tona i FE Grama, ha empatat amb el filial del Real Zaragoza i ha perdut contra el Gimnàstic i l’Andorra.

To Top