Esports

Els esportistes de Terrassa desfilaran dimecres pels Champs-Elysées

Els nedadors Sarai Gascón, Álex Villarejo i Jacobo Garrido i el jugador de bàsquet en cadira Jordi Ruiz, entre els participants

De la mateixa manera que va passar amb els Jocs Olímpics, els Jocs Paralímpics de París s’inauguraran aquest dimecres a les 20 hores amb una cerimònia que tindrà lloc entre la plaça de la Concorde i l’avinguda dels Champs-Elysées, al cor de la capital francesa.

Aquesta dissetena edició reunirà 4.400 esportistes de 182 països i s’hi competirà en 22 esports. El gruix de l’expedició va aterrar dissabte a la tarda a la capital francesa.

Pel que fa a la delegació terrassenca, compta amb tres nedadors i un jugador de bàsquet en cadira de rodes En natació, Sarai Gascón buscarà la seva primera medalla d’or olímpica en els que seran els seus cinquens Jocs Paralímpics consecutius.

Àlex Villarejo, nedador del CN Terrassa

Nedaran també els seus companys del CN Terrassa Àlex Villarejo i Jacobo Garrido.

El fondista del CN Terrassa Jacobo Garrido

Jordi Ruiz competirà en bàsquet en cadira de rodes.

Pel que fa als responsables tècnics dels diferents equips, destaca la presència del també terrassenc Raúl Elía, que serà el cap d’expedició dels set esports per a discapacitats físics. Així mateix, el pal·lista egarenc Ramon Mampel exercirà de responsable del conjunt espanyol de tennis taula.

To Top