Esports

Max Llovera i Joan Cervós es perdran el debut del San Cristóbal

Els dos defensors del conjunt parroquials han estat convocats per disputar dos partits amb Andorra i no estaran en el primer partit de lliga a Mollerussa

Max Llovera, amb el dorsal 5, i Joan Cervós, amb el 17, en una formació inicial d'un partit de la selecció d'Andorra / FAF

La Federació Andorrana de Futbol ha convocat als jugadors del San Cristóbal Max Llovera i Joan Cervós del 2 al 10 de setembre per disputar un partit amistós i un de la Nations League amb la selecció d’aquell país, i, per tant, no estaran a disposició del tècnic Cristian García de cara al debut del conjunt parroquial a la lliga, en el camp del Mollerussa, en la primera jornada de la Tercera Federació.

Andorra, situada en el grup 2 de la Nations League, rebrà el dimarts dia 10 de setembre a l’Estadi Nacional a la selecció de Malta, a partir de les 20.45 hores, en la primera jornada d’aquesta competició. Abans, el dimecres dia 4 de setembre, el combina Andorra disputarà un encontre de caràcter amistós, al camp de la selecció de Gibraltar. Aquest partit està previst que comenci a les 18 hores.

Max Llovera i Joan Cervós són dos habituals en les llistes de convocats de la selecció andorrana que entrena el tècnic Koldo Álvarez. Després de la celebració de l’encontre contra Malta, els dos defenses internacionals es reintegraran a la disciplina del San Cristóbal per preparar l’estrena de l’equip com a local, el diumenge dia 15 de setembre, en el municipal de Ca n’Anglada, contra el Peralada CF.

To Top