Terrassa

Detingut el propietari d’un bar de Terrassa per tràfic de drogues

tràfic drogues bar sant pere nord

El local de l’arrestat ha quedat precintat cautelarment

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 13 d’agost, el propietari d’un bar del barri de Sant Pere Nord de Terrassa, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. La Unitat de Seguretat Ciutadana va trobar indicis que apuntaven que a l’establiment – que ja va ser objecte d’una entrada i registre fa un any – s’hi continuava venent substàncies estupefaents, presumptament cocaïna. Els agents van muntar un dispositiu dins del local i van localitzar quatre embolcalls que guardava el propietari, a més de diners en efectiu, fraccionats, i compatibles amb la venda de la substància.

A més, es va donar la circumstància que a la porta de l’establiment hi havia un vehicle estacionat, que pertanyia a l’arrestat, on els agents van localitzar una desena d’embolcalls més. En el dispositiu també hi va participar la Policia Municipal, que va aixecar diverses actes per irregularitats administratives a l’establiment.

El local va quedar finalment precintat cautelarment. El detingut va a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Terrassa.

To Top