Esports

Un equip històric del futbol català puja a la Mola

La plantilla i el cos tècnic de la UE Sant Andreu van fer una activitat diferent i va pujar al cim més alt del parc natural de Sant Llorenç i l’Obac

L'equip quadribarrat i els membres del seu staff a la seva arribada a dalt de la Mola / UE Sant Andreu

La plantilla de la Unió Esportiva Sant Andreu, un dels històrics del futbol català, va triar la Mola com a objectiu per fer pinya entre els jugadors i el seu cos tècnic que lidera l’entrenador Xevi Molist. L’equip, que milita a la Segona Federació, la mateixa que el Terrassa FC, va decidir fer una activitat diferent a les habituals de la pretemporada, fora del seu camp, el Narcís Sala, i va arribar al cim de la muntanya més alta del parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, que té 1.104 metres d’altitud.

A més de Molist, que va ser jugador en dues etapes del Terrassa FC i el seu entrenador la temporada 2019-2020, a la plantilla actual del conjunt barceloní també hi ha altres jugadors que tenen passat en el club terrassista com Josu Rodríguez, Lucas Viña, Sergi Serrano, Antonio PelegrínSergio Castillo i Carlos Guzmán. L’equip quadribarrat tornarà a aquesta zona propera a la ciutat l’1 de desembre pròxim, a la catorzena jornada de la lliga de la Segona Federació, quan visitarà al Terrassa FC.

To Top