Comarca

Desapareix un sabadellenc a Barcelona

El desaparegut va posar una denúncia als Mossos pel robatori del seu mòbil i altres pertinences 

Crida a les xarxes socials per trobar Aleix G.P., veí de Sabadell en parador desconegut des del passat dimecres, 7 d’agost. El jove, entrat en la trentena, hauria desaparegut a la zona de Ciutat Vella, a Barcelona, segons han explicat fonts del seu entorn a través d’un missatge difós a X. Tres dies després, el cas va ser denunciat als Mossos d’Esquadra.

Fonts del cos policial apunten que no han fet cap publicació sobre la desaparició, atenent els criteris i protocols que se segueixen en aquest tipus de casos i circumstàncies.

Segons expliquen els seus amics a Diarid e Sabadell, el desaparegut va posar una denúncia als Mossos pel robatori del seu mòbil i altres pertinences el passat 7 d’agost, l’últim cop que es té constància de la seva activitat. Des de llavors, asseguren, ningú del seu entorn directe ha sabut res més.

En les últimes hores, diversos perfils s’han fet ressò de la notícia. Segons ha pogut saber aquest mitjà, el desaparegut ha treballat en diferents aerolínies, com Ryanair i Volotea.

Desapareix un sabadellenc a Barcelona
To Top