Cultura i Espectacles

Reincidentes actuarà a Terrassa al novembre

Reincidentes és un dels grups estatals que visita Terrassa en breu

La tardor musical segueix anunciant nous concerts. Com ara el que la cèlebre banda de rock Reincidentes oferirà a la sala Rasa 64. Serà el dissabte 2 de novembre i les entrades tenen un cost de 16 euros.

El concert del grup de Jerez, però, s’emmarca en el Sam Sam Festival. Es tracta d’un esdeveniment solidari, per recaptar diners per a un projecte educatiu al barri Sam Sam (a Dakar). El vespre el completen les actuacions de la banda Javier Sólo i La Banda del Vecino, així com la proposta de rock i punk terrassenc Les Buch. Un dia abans, l’1 de novembre, la ciutat de Lleida acollirà un vespre amb els mateixos concerts, també en el marc del Sam Sam Festival.

OBK, el novembre

A més a més, el reconegut duet de pop espanyol OBK també visitarà Terrassa. També serà a la sala Rasa 64, el vespre del 23 de novembre. Altres concerts de la tardor a la sala del carrer de la Rasa seran, per exemple, el d’Hotel Cochambre. La banda actuarà a Terrassa el 4 d’octubre. A més, el grup amb petjada terrassenca D’Callos hi actuarà el 29 de novembre. L’equipament cultural també ha programat diversos concerts de tribut com ara La reina del pop (de La Oreja de Van Gogh), Melendiers (Melendi=), Encanto de Loco (El canto del loco), i El último tributo (El último de la fila).

Reincidentes actuarà a Terrassa al novembre
To Top