Diners

BonÀrea obre nova botiga a Terrassa

És el seu onzè establiment a la ciutat i el 44è al Vallès Occidental

La cadena de supermercats BonÀrea ja té onze establiments a Terrassa. El grup agroalimentari ha inaugurat aquest dimecres una nova botiga al barri de Ca n’Aurell, consolidant així la seva presència a la ciutat. La nova tenda està situada al carrer de Pare Llaurador, 20 i compta amb una superfície de venda de 286 metres quadrats.

Aquest és el 44è establiment que BonÀrea inaugura al Vallès Occidental. Es tracta també del segon supermercat que obre la companyia al centre de Terrassa, junt amb la del carrer de la Rutlla, que es va posar en marxa el passat 20 de juny.

En paraules de Merche Orellana, responsable d’Expansió i Obres de botigues BonÀrea, “aquesta nova botiga al carrer Pare Llaurador se suma a la recentment oberta a la ciutat. Ambdues ens ajudaran a donar servei a totes les persones que viuen al centre de la població, oferint-los més proximitat. Amb aquests nous supermercats cobrim un espai important de Terrassa, on BonÀrea ja té una història consolidada i on esperem una bona acollida, com han fet sempre els seus habitants”.

El nou establiment ofereix al voltant de 2.400 productes i dona feina a sis treballadors.

To Top