Diners

Fluidra reforça la seva presència a Portugal amb la compra de NCWG

L’operació està pendent del vistiplau de les autoritats i, en cas d’obtenir llum verda, es tancaria a finals d’any

La seu de Fluidra a Sant Cugat

La multinacional vallesana Fluidra, especialitzada en equips i solucions connectades en el sector de la piscina i “wellness”, ha reforçat la seva presència a Portugal gràcies a l’acord al qual ha arribat per a l’adquisició del 100% del grup NCWG, un dels principals distribuïdors de productes de piscina del país. Segons ha informat la companyia amb seu a Sant Cugat del Vallès en un comunicat, la compra també permetrà “ampliar l’oferta de producte i la cartera de clients”.

Les dues empreses ja col·laboren des de l’any 2016 i des de Fluidra destaquen que NCWG  compta amb una àmplia xarxa logística, una extens porta-folis i una cartera de clients consolidada.

“La integració de NCWG reforça significativament el nostre posicionament i activitat a Portugal, a més d’incorporar un gran equip humà”, comenta Carles Franquesa, conseller delegat per EMEA de Fluidra. “Aquesta operació generarà beneficis significatius per als nostres clients, proveïdors i empleats pel que treballarem junts per a aconseguir els nostres objectius”, afegeix.

João Couchinho, fundador i gerent de NCWG, s’unirà a l’equip de Fluidra per liderar el negoci del grup a Portugal. “Des de l’inici de la nostra col·laboració, hem enfortit la nostra relació amb Fluidra i comprovat que compartim els mateixos objectius: ser líders en el nostre sector. Estem feliços d’unir-nos a l’equip de Fluidra per poder donar servei als nostres clients de manera encara més eficaç”, afirma.

NCWG, fundada el 1998, va assolir unes vendes netes d’uns set milions d’euros el 2023 i té una quarantena de treballadors. Amb seu a la ciutat de Sintra, treballa amb marques de referència internacional d’aquest sector i pròpies com ara Wise, PoolHoy i PoolWay.

Fluidra reforça la seva presència a Portugal amb la compra de NCWG
To Top