Passeig de la selecció masculina de waterpolo contra el Japó

A falta d’un partit per acabar la fase de grups, els de David Martín són els líders del grup “B” amb 12 punts

El terrassenc Álvaro Granados ha marcat 4 dels 23 gols del equip equip contra la selecció asiàtica

Victòria sense història de la selecció masculina de waterpolo, que ha superat amb escreix al combinat del Japó per un 23 a 8 incontestable. Els de David Martín, amb aquest resultat, continuen amb una fase de grups immaculada, amb un balanç de quatre triomfs en els quatre encontres disputats fins ara.

Els dos egarencs de l’equip, Bernat Sanahuja i Álvaro Granados, han col·laborat activament en aquesta victòria de la selecció espanyola amb cinc i quatre gols, respectivament. El pròxim dilluns, a les 20.05 hores, jugaran l’últim d’aquesta fase prèvia, contra França, la selecció amfitriona.

El partit s’ha posat de cara per als de Martín un primer quart en el qual han aconseguit un parcial de 4 a 0. Elis intents dels japonesos per marcar s’han trobat amb una bona defensa del combinat masculí, que no ha permès cap alegria als seus rivals en aquest primer període.

En el segon quart, Espanya ha mantingut el mateix ritme de joc i ha tornat a manar de quatre gols, amb un parcial de 6 a 2. D’aquesta manera, s’ha arribat al descans amb un marcador de 10 a 2 favorable al conjunt de Martín.

El tercer quart també ha sigut de domini de la selecció espanyola, si bé el conjunt japonès ha tingut una mica més d’encert en atac. El període ha arribat a la seva conclusió amb un 17 a 6 demolidor.

En el darrer quart, encara s’han ampliat més les diferències en el lluminós. Sanahuja i Granados han contribuït en el parcial de 6 a 2 definitiu amb dos gols cadascun. Finalment, el matx ha acabat amb un 23 a 8 aclaparador per a la selecció espanyola masculina.