Esports

El migcampista egarenc Àlex Fernández jugarà al Cerdanyola

El mes de maig passat va tancar la seva etapa en el Terrassa FC després de disputar 231 partits oficials i vuit temporades en el primer equip

El centrecampsita terrassenc va ser capità de l'equip de la ciutat durant moltes temporades / Nebridi Aróztegui

El centrecampista terrassenc Àlex Fernández s’ha compromès amb el Cerdanyola de cara a la temporada 2024-2025. El jugador de 33 anys, que al final de la passada campanya va tancar la seva etapa en el Terrassa FC, després de disputar 231 partits oficials i vuit temporades en el primer equip, volia seguir en actiu i, finalment, s’ha decantat per al conjunt vallesà, que també ha incorporat a un exporter de l’equip terrassista, Dani Guiseris.

“Serà una temporada amb molts reptes grupals i individuals”, va manifestar Àlex Fernández a les xarxes socials del Cerdanyola. El migcampista va afegir que “arribo amb ganes de gaudir, donant-li valor al dia a dia, i d’ajudar a créixer a l’equip, sense posar-nos sostre”. El conjunt vallesà, que va baixar a la Tercera Federació la passada temporada i coincidirà amb el San Cristóbal, serà un dels candidats a l’ascens a Segona Federació.

To Top