Terrassa

Parc Vallès acollirà el “hub” de recàrrega més potent d’Endesa a Catalunya

Disposarà de 30 places i una potència total d’1,6 MW

Punt de recàrrega d'Endesa a Parc Vallès, en una imatge d'arxiu / Endesa

Terrassa tindrà el “hub” de recàrrega de vehicles elèctrics més potent d’Endesa a Catalunya. Serà a Parc Vallès, on la companyia ja ha iniciat les obres de construcció, segons ha informat aquest dimarts en un comunicat.

La instal·lació disposarà de 30 places de recàrrega de diferents tecnologies, de les quals vuit comptaran amb carregadors ultra-ràpids de 300 kW, sis de càrrega ràpida de 60 kW i 15 de recàrrega semirràpida de 22 kW. En total, sumarà 1,6 MW de potència, la qual cosa la convertirà en el “hub” amb més potència que Endesa té a Catalunya i el segon a tot l’Estat espanyol.

/ Endesa

El director de mobilitat elèctrica d’Endesa, Daniel Ortiz, ha explicat que l’objectiu de l’empresa és ser facilitador de la recàrrega del cotxe elèctric i “fer-ho allà on els usuaris ho necessiten”. De moment, Endesa ha realitzat treballs previs d’obra civil i d’instal·lació de noves infraestructures i preses elèctriques, que comportaran, entre altres punts, la construcció d’un centre de transformació.

Avui dia ja estan operatius deu punts de recàrrega semirràpida, que Endesa va posar en funcionament l’any passat a Parc Vallès.

“Fa uns mesos vam acabar unes importants obres de remodelació de Parc Vallès que ens han permès obrir nous espais de confort amb l’objectiu que l’estada dels visitants sigui més emocional i experiencial, ampliant vegetació, zones infantils, de descans, etc. El següent pas era ampliar del 10 a 30 els punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, oferint així una experiència completa”, indica Núria Gàndara, gerent de Parc Vallès. “Volem contribuir a l’expansió de la infraestructura de recàrrega pública, atraient nous visitants i incrementant la freqüència de visita i el temps d’estada”, afegeix.

Parc Vallès acollirà el “hub” de recàrrega més potent d’Endesa a Catalunya
To Top