Terrassa

Fiquen en un contenidor un patinet per apagar-lo a Terrassa

Els bombers van omplir abans el recipient amb aigua

Bombers de la Generalitat va treballar-hi amb una dotació / ALBERTO TALLÓN

No és un secret la dificultat que implica apagar l’incendi generat en la bateria d’un patinet elèctric. I a Terrassa s’han produït diversos incidents de gravetat en els últims anys amb aquests vehicles com a protagonistes. Aquest diumenge passat, els bombers van haver de submergir un patinet en un contenidor ple d’aigua.

La incidència va tenir lloc al carrer de l’Agricultura, a Can Palet, de matinada. Eren les 4.11 minuts quan els serveis d’emergències van rebre l’alerta: sortia fum d’un vehicle de mobilitat personal (VMP).

El cos de Bombers de la Generalitat va enviar una dotació a Can Palet. Allà, al carrer de l’Agricultura, els bombers van llançar aigua en un contenidor fins a omplir més o menys la meitat de la seva capacitat, i van submergir el patinet en el recipient per sufocar a l’incendi de la bateria. El VMP va quedar després a la disposició del seu propietari.

Contenidors cremats

D’altra banda, aquest divendres passat va cremar una cadireta de nen que es trobava a tocar d’un contenidor de residus al mateix barri, al carrer del Germà Joaquim. Una unitat de Bombers va intervenir-hi durant mitja hora. El foc es va detectar al vespre, a les 20.59 hores.

L’endemà, dissabte, es van produir dos incendis a contenidors d’escombraries al carrer de Pasteur i el carrer Transversal, respectivament. Els focs es van declarar amb vuit minuts d’interval: a les 3.15 hores el primer i a les 3.23 el segon.

To Top