Esports

Jessica Gaudreault i Emmerson Houghton reforçaran al CN Terrassa

Gaudreault juga de portera i és internacional per la selecció canadenca mentre que Houghton té experiència amb el combinat de Nova Zelanda

Emmerson Houghton té 24 anys i arriba al conjunt egarenc procedent de la lliga alemanya

El CN Terrassa de waterpolo s’ha reforçat amb la portera canadenca Jessica Gaudreault i amb la neozelandesa Emmerson HoughtonGaudreault, de 29 anys, juga amb la selecció del Canadà des del 2008, i té experiència a la lliga espanyola, ja que va estar competint amb el Tenerife Echeyde durant la temporada 2022-2023. La nova portera del conjunt que prepararà el tècnic Jordi Millán assegura que el seu objectiu per la temporada que ve és “aportar estabilitat i coneixements a l’equip i a la defensa”. Abans de l’inici de la temporada sumarà al seu palmarès la participació en els Jocs Olímpics de París.

Pel que fa a Houghton, de 24 anys, prové del Spandau 04 berlinès, on ha competit durant les dues darreres temporades. Ha participat a cinc Campionats del Món defensant la selecció de Nova Zelanda i ha estat guardonada amb el títol de la millor jugadora del país en dues ocasions. Houghton veu la seva nova etapa al CN Terrassa com un nou repte. Assegura que aspira a “aprendre tot el que pugui de les noves companyes i entrenadors” i té com a objectiu “jugar al màxim nivell en totes les competicions”.

To Top