Cultura i Espectacles

17 premiats i tres mencions d’honor al Congrés Màgic Nacional de Terrassa

Durant el Festival de Màgia de Terrassa, s’han dut a terme una seixantena d’actes

Aquest diumenge 21 de juliol s’ha dut a terme l’entrega de premis del 39è Congrés Màgic Nacional, que ha tingut lloc entre el 17 i el 21 de juliol. Durant el Festival de Màgia de Terrassa, s’han dut a terme una seixantena d’actes, en els quals han participat més de 20 voluntaris i més de 10 persones organitzadores.

Tots els premiats

Els premis s’han dividit en diferents especialitats i categories. En la categoria Invenció i/o perfeccionament, els premiats han sigut, en ordre ascendent, és a dir, de tercer a primer premi, Roberto Silvo, Shiro i Carlos Rubio. El guanyador de la categoria ha abraçat a tots els membres del jurat, presentadors i companys damunt de l’escenari.

En la categoria Màgia còmica, el tercer premi no ha estat atorgat, el segon ha sigut per a Magic Jose i el primer no ha estat atorgat. En la de Màgia de saló, el tercer ha estat Ivan Fernández i, el segon, Magic Jose. El primer no ha estat atorgat. En la disciplina Mentalisme, el tercer classificat ha estat Juanma González, els segons han estat Javier Luxor i Irene Love, i el primer, Shiro, el mentalista.

En Grans il·lusions, el tercer i segon premi han quedat deserts i el primer ha estat per al Mag Marin. En la categoria Màgia general, han obtingut el pòdium David Díaz (3r), Juan Colás (2n) i Carlos Rubio (1r). En Manipulació, el segon i primer premi han quedat deserts i el tercer ha sigut per a G Alexander. En la categoria Canto Màgia, el tercer ha estat Camilo, el segon Julio Wosek i el primer premi ha quedat desert. En Micromàgia, el tercer ha estat Ricardo Vizcarra, el segon no ha estat entregat i el primer ha estat Miguelé. En la disciplina Arts afins, el tercer premi no ha estat entregat. El segon ha sigut per a Vanshy i el primer per a Lola Mento, la única dona premiada en solitari durant el concurs.

Finalment, el premi de l’associació Màgia al dia ha estat entregat a Magic Jose.

També s’han entregat diferents distintius com la menció al desenvolupament en tècnica màgica, a Bernabé; la menció a la projecció màgica, a Daniel Robles; i la menció a la menció a la creativitat màgica, a Willy Monroe.

Les actuacions guardonades

Després de l’entrega de premis, alguns dels guanyadors han dut a terme els seus espectacles i shows. Ha començat Lola Mento amb una intepretació impactant de Somewhere Over The Rainbow i Bohemian Rhapsody que combina teatre, música i màgia i que ha omplert el teatre de riures i rialles.

El següent en actuar ha sigut Carlos Rubio, amb el seu llibre màgic. En l’espectacle, Rubio ha mostrat el seu llibre màgic, en el qual, a l’escriure el títol del llibre que volies llegir, les pàgines blanques del llibre passaven a estar escrites i podia llegir els textos dels llibres escollits pels voluntaris. Al final, mostrava, davant de tothom, com s’esborraven les pàgines del llibre en borrar-ne el títol.

El tercer ha sigut Julio Wosek, qui ha ensenyat el seu “món interior” a través de les cartes, fent màgia d’a prop. A través d’un pal de cartes escollit per una voluntària i una baralla escapçada per ella mateixa, el Julio ha trobat totes les cartes del pal de cors en ordre ascendent per a trobar-se a sí mateix a través de la màgia.

Després, ha sigut el torn de Miguelé, un mag únic que ens ha volgut mostrar la visió del món. Aquest home cec ha buscat el simbolisme entre la seva situació i la màgia i ha mostrat la seva relació amb la màgia a través de la mateixa. Ha sigut un número reflexiu emotiu i de qualitat.

Finalment, ha sigut el torn del Mag Marin i el seu equip, que amb música, teatre i gràcia han fet diferents trucs coneguts com tallar una persona en dos o clavar espases en una caixa on hi ha una persona, amb una perspectiva diferent i innovadora.

Les actuacions han estat presentades pel mag Luis Olmedo, qui també ha fet un parell d’actuacions curtes durant l’esdeveniment.

To Top