Terrassa

Cinc dies de tall de trànsit al pont del Passeig de Terrassa

La mesura alterarà els recorreguts del servei d’autobusos

Pont del Passeig, a l'avinguda de Jacquard, en obres

A les obres de reforma del pont de l’avinguda de Jacquard se sumaran les de substitució d’una canonada d’aigua. Tot plegat obligarà a tallar el trànsit en aquest sector de Terrassa del 22 al 26 de juliol. Els talls afectaran el mateix pont del Passeig i els carrers de Sant Quirze i de Sant Genís.

“Amb motiu de les obres de millora del pont de l’avinguda de Jacquard, que compten amb les ajudes dels Fons Europeus Next Generation 2, i els treballs de substitució d’una canonada d’aigua, del proper dilluns 22 i fins al 26 de juliol, el sentit de circulació est del pont restarà tallat al trànsit”, ha informat l’Ajuntament de Terrassa aquest dijous. Les restriccions al carrer de Sant Quirze i el de Sant Genís afectaran els trams compresos entre els carrers de Baldrich i de Topete.

Alteracions al transport públic

Els autobusos de les línies 1 (sentit Sant Llorenç), 3 (sentit la Grípia), 6 (sentit Can Roca) i 7 (sentit Can Jofresa) no circularan pels carrers del Nord, de la Societat i de García Humet. Es desviaran pel passeig del Vint-i-dos de Juliol i el carrer de Salmerón.

Aquests dies s’anul·laran les parades de Sant Ignasi i la Creu Gran, dels carrers del Nord i de la Societat, i també les de la plaça del Doctor Robert i Vallparadís Universitat i el pont de Jacquard, sentit est de les línies 1, 3, 6 i 7.

Per accedir a MútuaTerrassa, el consistori recomana fer ús de les parades de Doctor Robert sentit oest de les línies 1, 3, 6 i 7, la de Doctor Robert del carrer de Topete de la L10 i les de Vallparadís Universitat.

L’accés a Mútua des del nord de la ciutat s’haurà de fer pel passeig del Vint-i-dos de Juliol, el carrer de Salmerón, i el carril de circulació sentit oest del pont de Jacquard. I la sortida, pels carrers del Passeig i l’eix Sant Antoni-Mas Adei.

La circulació dels vehicles privats

L’accés a l’avinguda de Jacquard i la carretera de Castellar des del sud es podrà fer per la carretera de Montcada, els carrers d’Agricultura i de Menéndez y Pelayo i la rambla de Sant Nebridi.

L’accés i la sortida als trams tallats dels carrers de Sant Quirze i Sant Genís s’haurà de fer des del carrer de Baldrich. S’hi habilitarà el doble sentit.

To Top